STUDIO KOSMETYKI PROFESJONALNEJ

Opinie

Zapraszamy do dodawania opinii o salonie kosmetyki profesjonalnej Sanita
Aby dodać opinię kliknij "dodaj opinie".

Dodane opinie

- 2015-03-04

Gorąco polecam hybrydy.. cudowne kolory bardzo szybko wykonana usluga i dlugi efekt

Karolina 2014-08-18

Gorąco polecam salon Sanita. P. Ola jest rewelacyjna - pełen profesjonalizm. Bardzo sympatyczna i przyjazna atmosfera. WARTO!!

Natalia 2014-07-28

Bylam u Pani Oli na regulacji i hennie brwii - gorąco polecam, byłam bardzo zadowolona. Na pewno zostanę stałą klientką :)

Kasia 2013-11-04

Pani Ola jest najlepszą kosmetyczką u jakiej byłam jej profesjonalizm , wiedza i pasja do zawodu są bardzo szybko zauważalne przez co można poczuć się swobodnie , bezpiecznie już przy pierwszym zabiegu i wykorzystać go na 100 %

Iwona 2013-10-04

Gorąco polecam studio Sanita!!! Naprawdę miła atmosfera, profesjonalne podejście, piękny wystrój i klimat wszystko jak najbardziej na plus !!! :)))

Kasia 2013-09-24

Z czystym sumieniem mogę polecić "Sanitę" i rączki Pani Oli każdemu:) Zabieg na twarz z masażem wykonany bajecznie (fakt, że narazie jedynie twarzy, szyi i dekoltu ale na pewno skuszę się na więcej). No i pazurki.. wykonane expresowo, ale bardzo dokładnie. Żele trzymają mi się 5tyg. Super, gorąco polecam:) Kasia

Ewa 2013-07-02

Salon bardzo ładny, miła obsługa, tanio a przede wszystkim perfekcyjnie wykonana praca !!! POLECAM :) Na pewno tu wrócę.

2012-12-12

BARDZO MILA I PROFESJONALNA OBSLUGA..PANI OLA ZNA SIE NA RZECZY POLECAM ....

Monika 2012-06-25

Sporo gabinetów już przetestowałam, ale u Pani Oli jest najlepiej. Przede wszystkim pełny profesjonalizm i kultura osobista Właścicielki dają poczucie bezpieczeństwa. Do tego eleganckie, pachnące świeżością a jednocześnie przytulne wnętrza i atrakcyjne ceny oraz promocje dla stałych klientów. Dla mnie "na szóstkę":-).

Róża 2012-06-03

Byłam po raz pierwszy w salonie u Pani Oli na zrobienie rzęs robię je z małymi przerwami od trzech lat ale nigdy nie były zrobione tak dokładnie i perfekcyjnie, dobranie ich długości do osoby jak się okuzuje jest również bardzo ważne a do tego cena!!!! rewelacja. Polecam wszystkim a szczególnie tym niezdecydowanym naprawdę warto.

Martyna 2012-05-18

To jest to miejsce, w którym człowiek może na chwilę przenieść się do zupełnie innego świata zrelaksować się i wrócić zupełnie odmieniony ... !!! :)

Kasia 2012-05-09

Gorąco polecam:) przemiła atmosfera i pełen profesjonalizm..

ceta 2012-03-20

Cudowne miejsce i boska obsługa! Jak najbardziej polecam wszystkie zabiegi ze SPA!!!! Pozdrawiam i powodzenia!

Wacek 2012-03-11

Marku masz całkowitą rację!!!!!!!! Masaż wjechał po prostu niesamowicie. Normalnie odpłynąłem. Nie ma co się wstydzić Panowie. Relaks w królewskim stylu:)

Justyna 2012-03-11

Pełen profesjonalizm, miła obsługa, fantastyczne wnętrza i zabiegi relaksujące oraz poprawiające nastrój i urodę. Szczególnie polecam manicure hybrydowy i zabieg przedłużania i zagęszczania rzęs. Wykonywałam też w gabinecie depilację woskiem, manicure żelowy i pedicure. Można też w fajny sposób pozbyć się skórki pomarańczowej. I chyba najważniejsze! Ceny są zdecydowanie konkurencyjne w porównaniu do innych tego typu salonów kosmetycznych.

Jola 2012-03-01

Nareszcie mogę dać upust mojemu zauroczeniu na forum. Gorąco polecam profesjonalna obsługa, przyjazne wnętrza, duży wybór zabiegów. Wracam regularnie.

Magda 2012-02-28

Miałam w tym salonie oczyszczenie twarzy, mikrodermabrazję, pedicure, hennę i paznokcie. I zawsze wracam. Salon piękny, zadbany z fajnym wnętrzem. I gorąco polecam :)

Bianka 2012-02-28

Gorąco polecam! Ola jest profesjonalistką w każdym calu. Wszystkie zabiegi, które do tej pory na mnie wykonała, (a było ich sporo) były fachowo wykonane i do tego we wspaniałej atmosferze. Ostrzegam...Sanita uzależnia;)

Marlena 2012-02-24

Świetnie wykonany zabieg oczyszczający twarz, przemiła atmosfera, salon przepiękny ;) Polecam!

Marek 2012-02-24

Tutaj nawet mężczyzna nie czuje się dziwne, świetne zabiegi rewitalizujące na twarz. Pierwszy raz zaciągnęła mnie tutaj żona na wspólny masaż, a potem? zostałem na dłużej ;)

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

Jeśli chcesz otrzymywać informacje o nowościach, promocjach zaproszenia na eventy, dodaj swój dołącz do naszego klubu dodając swój adres e-mail:

KONTAKT

Zapisy na zabiegi:

+48 534 72 64 82
salon@sanita.wroclaw.pl

Sanita Studio Kosmetyki Profesjonalnej
ul. Kiełczowska 25 A
55-095 Mirków /k. Wrocławia